Frankrijk is al decennialang een van de meest populaire vakantielanden onder Nederlanders. Jaar in jaar uit kiezen velen voor de diverse en aantrekkelijke bestemmingen die het land te bieden heeft. De Provence, Côte d’Azur en het platteland van Frankrijk? Ieder jaar trekken weer massaal Nederlanders ernaartoe vanwege de mooie landschappen, rijke cultuur en excellente cuisine. Frankrijk is populair onder kampeerders, maar je kunt er ook verblijven in hotels of op een vakantiepark. Hieronder lees je meer over de groeiende populariteit van deze laatste optie.

Verschillende wensen van vakantiegangers

Vooral onder kampeerders is Frankrijk een populaire vakantiebestemming. Met de tent op de bonnefooi op pad, om nieuwe ervaringen op te doen en jezelf onder te dompelen in onbekende avonturen. Sommige andere reizigers kunnen zeker genieten van het onbekende en avontuurlijke, maar willen het risico op stress en negatieve onverwachte gebeurtenissen minimaliseren. Deze mensen zoeken eerder een vertrouwde omgeving die zekerheid en comfort biedt. Denk bijvoorbeeld aan (jonge) ouders die graag een stabiele uitvalsbasis hebben met wat meer luxe dan een tent. Maar ook lekker veel ruimte en kindvriendelijke faciliteiten. En dan is een vakantiepark ideaal.

Betrouwbaar comfort in een vakantiepark van Center Parcs

Neem bijvoorbeeld de vakantieparken in Frankrijk van Center Parcs. Waar je bij een onbekend vakantiepark nog maar moeten afwachten hoe de accommodaties zijn en de faciliteiten in het park, weet je bij een park van Center Parcs dat dit sowieso goed zit. De vakantiehuizen van Center Parcs zijn altijd schoon en goed uitgerust, en hebben een huiselijke sfeer. De cottages variëren van standaard tot luxe en van klein tot groot, dus er is altijd een huisje passend bij je gezelschap en budget. De vakantieparken bieden daarnaast alles wat je nodig hebt voor een ontspannen verblijf. Denk aan veilige en kindvriendelijke activiteiten, en entertainment voor kinderen in alle leeftijden.

Vakantiepark Frankrijk
Afbeelding van Denise Husted via Pixabay

De Center Parcs vakantieparken in Frankrijk vormen een fijne, comfortabele basis om er eens een dagje op uit te gaan. In de nabijheid vind je vaak een Nationaal Park of ander mooi natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen. Verder is Frankrijk natuurlijk ook rijk aan cultuur en geschiedenis. Vanuit een centraal gelegen vakantiepark maak je eenvoudig dagtrips naar fascinerende historische steden zoals Parijs of Lyon, of kastelen in de buurt.

Bonnes vacances!

Vakantieparken zoals Center Parcs in Frankrijk bieden de perfecte balans tussen stabiliteit en avontuur. Ze geven jou en je familie of vrienden een veilige en comfortabele basis terwijl je nieuwe en opwindende dingen kunt ontdekken in de omgeving. Door je volgende vakantie naar een comfortabel vakantiepark te plannen kun je zorgeloos genieten van alles wat dit prachtige land te bieden heeft!

Bewaar voor later!
Luxe Vakantiepark